За нас

Фирма „Ескос” АД предлага складово и логистично обслужване.

Във фирмата работят утвърдени експерти в тази сфера, които с голям професионализъм прилагат на практика своя многогодишен опит. Нашият екип от специалисти следи съвременните технологични достижения и компанията постоянно се развива и модернизира. Материалната ни база и оборудване, отговарят на динамиката на съвременните нормативни изисквания.

Фирма „Ескос” АД е утвърдeно име на пазара на складови и логистични дейности. Повече от 20 години компанията предоставя висококачествени услуги в следните направления:

  • уеърхаузинг и логистика, осъществявани в широк спектър от модернизирани складови съоръжения и инфраструктура, сухи складове и открити складови площи;
  • товаро-разтоварни и транспортни дейности;
  • предоставяне на производствени халета под наем;
  • предоставяне на офисни помещения под наем;
  • предоставяне на ТIR – паркинг.

Складовата база на фирма „Ескос” АД се намира в района на Гара Искър, в близост до Летище София (4 км), и Метростанция „Софийска Света гора”.

Логистично – индустриалният комплекс включва: производствени помещения и съоръжения, паркинги и открити площи, административна сграда с офиси и напълно автономна инфраструктура. Има TIR-достъп и два отделни портала. Комплексът е изграден на самостоятелен парцел от 40 000 кв.м., върху които има 20 000 кв. м. закрити площи и се състои от:

СКЛАДОВА БАЗА

– Сектор СУХИ СКЛАДОВЕ;

– Сектор ОТКРИТИ СКЛАДОВИ ПЛОЩИ

 

ИНДУСТРИАЛНА ЧАСТ

АДМИНИСТРАТИВНА ЧАСТ с изградени офиси, и ОХРАНЯЕМ ПАРКИНГ;

– Сектор ТIR – паркинги

Логистично – индустриалният комплекс е съобразен с изискванията на Евростандартите, като са спазени и всички нормативи за противопожарна безопасност.

Фирма „Ескос” АД също е специализирана в продажбата на машини и съоръжения за строителството, внос от Италия, с високо качество, и на атрактивни цени.