Циркуляр модел „MP 315“

Циркуляр модел “ МР 315” е с монофазен електродвигател или трифазен, с 1,8kw мощност, регулиращо се острие на височина или фиксирана от 315мм, с разширение за масата отдолу и отстрани.

Новостите приложени в този модел са в прехвърлянето на ремъка, което позволява минимално натоварване, с полезен разрез от 110мм, минимално триене, така че се получава един по- голям начален такт и по-голяма повърхност на поставяне. Подобрени са постиженията на машината с едно забележително предимство предимно в монофазната версия.

Спирачната система на двигателя е осъществена с една спирачна карта срещу ел. енергия, поставена вътре в изключвателя. Всички части на движение са защитени от вътрешната група на острието, позволявайки да се елиминират страничното и долно затваряне, носейки голамо предимство както за изстудяването на двигателя така и за поддръжката. Всъщност е реализирана една система на ремъчна тяга, която предлага, посредством квадратни болтове под главата, да се разхлабват гайките на двигателя и да го държат чрез един тирант на илик и в края на операцията да ги блокират без никакъв проблем.

Моделът “МР 315” е снабден с една надлъжна алуминиева група, която може да бъде закрепена и страничном бил е предвиден и един отвор за аспирация и е подходящ за куки на повдигане. Машината е реализирана в съответствие с нормативата за сигурност 1870/1

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Артикул Дейност Употреба Тегло Натоварване
HP KW V Ø мм Полезно рязане Завъртания Кг. Височина: мм Дължина: мм Ширина: мм
MP315J010 2 1,5 230 315 90 2850 45 1050 850 650