ESERS

Компанията е основана от Анри Essers през 1928 г. и оттогава се превърна в една от водещите компании в Европа в областта на транспорта и логистиката за сектори като химикали, фармацевтични продукти, здравеопазване и висококачествени стоки. Компанията се разрастна през последното десетилетие,  бтлагодарение на израстването на нейните  служители и на направените стратегически придобивания. През 2014 г. H.Essers отчете оборот от 442 милиона евро.

В момента компанията има 930,000 m²  складови площи, с автопарк от 1300 камиона и 2800 ремаркета. Компанията има над 4300 служители в 40 клона в 12 страни в Западна и Източна Европа.

AVES G

AVES G е създадена през 1991 година в гр. София, като компания занимаваща се с електроизмервателни дейности, пусково-наладъчни дейности, ремонтни и електромонтажни дейности.

ANTALIS – S

През последните десет години фирмата се открои като лидер на пазара за хартии и картони за полиграфията,  благодарение основно на своята безкомпромисна лоялност и лично отношение към всеки клиент.

GLYNWED ALIAXIS

Фирма “Глинвед” ЕООД е 100% дъщерна фирма на групировката GLYNWED, част от интернационалния концерн ALIAXIS. До 2002г., в продължение на над 20г., групировката е представлявана в България от Търговско представителство, което действа и в момента, а дъщерната фирма е създадена във връзка с разширение на дейността в България и изграждането на складова база. Групировката има над 30 000 служители, годишен оборот от 9 милиарда EUR и включва над 100 фирми от Европа, Америка, Австралия и Южна Африка производители на широка гама продукти с приложение в строителството и индустрията.

ALTEST GTS

Фирма Алтест стартира първоначално с търговия на алуминиеви и ПВЦ профили, като е основен представител на доста известни, по онова време компании. След като придобива повече опит в областта на алуминиевата екструзия, а и водена от желанието за развитие и усъвършенстване, фирмата предприема разработването на свои собствени алуминиеви системи, вече известни под продуктовото име “ALTEST”.

VBH BG

Фирма ВБХ България ООД е създадена през 2005 г, като част от групата на VBH Holding. Развива дейността си в четирите най-големи български градoве. За краткото си присъствие на пазара успява да се наложи като един от водещите търговци на обкови и аксесоари за дограма. През октомври 2008 г. VBH Holding закупи дяловете на българското дружество Сиеком ООД. Целта на обединението на съществуващата фирма и Сиеком е заемане на по-голям пазарен дял и разширяване на дейността. Фирма Сиеком ООД е една от първите в търговията с обков и аксесоари за врати и прозорци. Обединеното дружество се изгражда като по-добър партньор на българските производители на врати и прозорци, ползвайки големият опит и възможности на VBH Холдинг.

Videnov  Logistik

„Мебели Виденов“ е търговка марка с над 20 годишна история, собственост на „Виденов Груп“ ООД – компания за производство и търговия на мебели на територията на България. Фабриката е създадена през 1989 г. от инж. Данчо Виденов и до ден днешен е базирана в Ямбол. До лятото на 2013-а година „Мебели Виденов“ разполага с над 50 представителства на територията на страната. Компанията специализира в производството на собствени модели маси, секции, гардероби, кухни, спални, столове, мека мебел, изработени по собствен дизайн. Продукцията е предназначена за вътрешния и външния пазар.

Data optics

Компанията Дейта Оптикс Болкънс ЕООД е създадена през 2001г. като част от Вилмат Холдинг – дружество, специализирано в стратегическо управление на проекти в областта на слаботоковите и електрически сградни инсталации.

DEKAR –  M

Фирмата е с предмет на дейност – внос на канцеларски и офис материали и производство на цветно опаковъчно и хартиено тиксо.

DIMS – 92

ДИМС – 92 предлага голямо разнообразие от подаръци, стоки за декорация и аксесоари в различни стилове и за различни поводи.

ELIF TRADE

Eliftrade е компания, която се занимава с търговия на много продукти в различни сектори, като текстил, машинни резервни части и хранителни продукти.

LAMINA

Ламина произвежда и предлага защитни, предпазни и противоудърни стъкла, стъклени парапети и стълби и др. Предлага и богата гама от декоративни стъкла.

RALICA

„Мебелни къщи Ралица” АД е основана през 1994 година. Понастоящем компанията е в числото на най-значимите вносители и дистрибутори на мебели и обзавеждане у нас и един от най-големите доставчици по сделки за комплексно хотелско обзавеждане в България.

Компания “Мебелни къщи Ралица” АД поддържа бизнес отношения с десетки водещи компании от над 15 държави в Европа, Америка и Азия, като подбира своите партньори по стриктни критерии и правила. Основен принцип в дейността на всички нива на нашия грижливо подбран и обучен персонал е предоставянето на качествени стоки и услуги и работа в интерес на клиентите и обществото.

MOBILUB

Мобилуб ЕООД се занимава с търговия на масла, като спазва етиката и политиката на групата от фирми на Ройал Дътч Шел.

TNT

TNT e куриерска компания с обширна сухопътна мрежа в цяла Европа.  Тя предлага широка гама от услуги за доставкаи свързва Европа с над 55,000 изминати маршрута по шосе и 700 полета всяка седмица.

THRACE IPOMA

Производство на пластмасови изделия – опаковки за еднократна употреба, каси за бира, хляб, месо и др.; пликове за вино – bag in box; EPS тарелки; големи чували – big bags, седалки за стадион; бутилки за минерална вода 19 л (5 галона).

FENIX GRES

Феникс Грес ЕООД, фирма с предмет на дейност внос и продажба на фаянс и теракота и част от бързо развиващ се холдинг, стъпи на най-съвременните технологии, избирайки системите на dWare за управление на своя бизнес.

VITABEL

Производство на велпате и опакавки. Опаковките се изработват по европейски и световни стандарти.

DISCORDIA

Фирмата извършва транспортни превози и предлага разнообразен автопарк и гъвкавост при определяне на възможностите за траспорт.

ДРУГИ ФИРМИ

ASI TRANS; ULTRAVEKS- BIO OIL; B C U B E (VILANOVA); VI – KING TRANS; VIKI – PETIA   ET; VISTA  AWT; DOBI  TRANS 1; EVROGREEN.BG; EXSITRANS; ELIF  TRADE; ZLATKOV & Sinove; KOPERNIK TEHN.; KOTEKS; LAGERMAX SPED.; MAPack; MEGATRON; MIRAG GRUP; MOTO TRANS BG.; ORANOW; PERGAMENT PRES; PASIFIC TNR GRUP; SITI  EURO; ST  LOG; TEOVI 2002; TIVEYA; TIS  TRADING; FORTUNA STORY; FRIKUS BG; HAT TRIK и др.