Системата Total TX

Опорно скеле Total TX

Скелето, което обединява качество и рационалност

Един пример на приложение:
Елементи на основата:

  • 1/ Рамка Total TX
  • 2/ Диагонал
  • 3/ Диагонал /помощен/
  • 4/ Движение
  • 5/ Рамо – вграден парапет
  • 6/рамка – горна със защита за измъкване на краката

Рамка на части – качество “CETA”

Със системата – Total X, CETA демонстрира как – рамката на части е едно прецизно техническо решение със стабилност и надежност. Разработена е за конструкции от унисистема за приложение в многообразни строителства и поддръжки. С решително интересно инвестиране в подвижност, която не изисква допълнителни структури на подсилване и евентуално повдигане.

 

Сигурността е в законовите норми: от оторизираните министерства

Траверси с надежност. Размерите на траверсите и диаметърът на тръбите , които формират издръжливостта на цялята структура, правейки Total X стабилно. Една система, която е част от системата скеле на части и е оценена, за своята надеждна структура.

Закалено покритие

Процесът на боядисване се осъществява общо за елементите чрез окъпване в еко боя с висока издръжливост и успешно нагряване на 140 градуса. Това осигурява издръжливост на боядисването и предотвратява окисляване.

Клин за крайно пренасяне на товар

Реализирайки успешно работния етаж, без помощни средства и болтове, се монтира една структура на скелето, линейно, разтоварвайки по ефикасен начин товарите. /4снимка/

Повдигане при сигурност

Чрез качеството на стоманата за реализиране на конструктивните характеристики. Системата Total X позволява да се реализира скеле на значителна височина без необходимост от подсилващи структури. 1/ устойчиви траверси 2/ клин – топлопресован 3/ клин – студенопресован 4/ клин за монтаж